Wellness behandelingen

Feet recovery treatment
Wil je je voeten een keer extra aandacht geven? Verwen jezelf dan met onze Feet Recovery Treatment waarbij we gebruik maken van de producten van !QMS. Je voeten worden tijdens deze één uur durende welnessbehandeling optimaal verwend. Je krijgt eerst een voetenbad, daarna worden je voeten gereinigd, gescrubd en voorzien van collageen. We voeden de huid van je voeten met twee verschillende maskers. Een heerlijke behandeling die je nieuwe energie geeft. Pure verwennerij, een weldaad voor lichaam en geest. Gun het jezelf en maak direct een afspraak.

Ayurvedische voetmassage
Ayurveda is een medische wetenschap uit India die ruim 5000 jaar geleden is ontstaan. In deze wetenschap ziet men de voeten als een belangrijk onderdeel van het lichaam. Je voeten dragen immers je lichaam elke dag. Daarom verdienen ze wel wat extra aandacht. Verwen jezelf met een heerlijke voetmassage met warme Ayurvedische kruidenolie van het merk Lakshmi.

Voor een optimaal resultaat adviseren we je voorafgaand een pedicurebehandeling.

 

VOET-FIT: IJSSELSTRAAT 39 6882 LB VELP
E-MAIL: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | TELEFOON: 026 364 3688 | FAX: 026 361 6175