Likdoorns

Oorzaak: Een likdoorn is een verharde naar binnen groeiende eeltkern in de vorm van een puntzakje. Likdoorns zijn er in verschillende soorten en ontstaan meestal in een eeltplek als gevolg van langdurige plaatselijke wrijving en druk. De eeltkern of eeltpit kan druk uitoefenen op een bloedvaatje of zenuwuiteinden en daardoor erg veel pijn veroorzaken wat op den duur zelfs kan leiden tot een ontsteking. Likdoorns ontstaan door het dragen van verkeerd schoeisel, door een verkeerde stand van de voet of de tenen of een combinatie daarvan. Ze komen voor onder de bal van de voet, tussen de tenen, op een hamerteen of op de knokkels, onder de nagel en tussen of in de nagelwal.

Behandeling: Bij VoetFit kunnen we likdoorns vakkundig verwijderen. Bij een regelmatige behandeling kan de likdoorn op den duur kleiner worden en zelfs verdwijnen mits je natuurlijk de oorzaak ook aanpakt.

BASIS

VOETBEHANDELINGEN

WELLNESS

BEHANDELINGEN

Medische

pedicure

CONTACT

VoetFit  |  IJsselstraat 39  |  6882 LB Velp
T: 026 – 36 43 688  | W: 06 - 842 996 70 |  E: info@voet-fit.nl  |  I: www.voet-fit.nl

VoetFit staat ingeschreven in het Kwaliteitsregister Pedicures
en is lid van ProVoet.

Deze website maakt gebruikt van cookies. Door gebruik te maken van deze website geeft u toestemming voor het gebruik hiervan.