Wellness behandelingen

Feet recovery treatment

Wil je je voeten een keer extra aandacht geven? Verwen jezelf dan met onze Feet Recovery Treatment waarbij we gebruik maken van de producten van !QMS. Je voeten worden tijdens deze 45 minuten durende welnessbehandeling optimaal verwend. Je voeten worden gereinigd met een dieptereiniging, gescrubd en voorzien van collageen. We voeden de huid van je voeten met een masker. Tijdens dit masker worden je onderbenen gemasseerd met een geurende olie. Een heerlijke behandeling die je nieuwe energie geeft. Pure verwennerij, een weldaad voor lichaam en geest. Gun het jezelf en maak direct een afspraak

Depend O2 heeft een gepatenteerde formule die zuurstof beter tot de nagel laat komen. Hierdoor heeft de lak een positief effect op de nagel. Deze ‘coating’ laat 30% meer zuurstof door dan een traditionele lak en is daardoor uitstekend geschikt voor gebruik in combinatie met producten voor schimmelnagels.

Ayurvedische voetmassage

Ayurveda is een medische wetenschap uit India die ruim 5000 jaar geleden is ontstaan. In deze wetenschap ziet men de voeten als een belangrijk onderdeel van het lichaam. Je voeten dragen immers je lichaam elke dag. Daarom verdienen ze wel wat extra aandacht. Verwen jezelf met een heerlijke voetmassage met Ayurvedische kruidenolie van het merk Lakshmi.

Voor een optimaal resultaat adviseren we je voorafgaand een pedicurebehandeling.

BASIS

VOETBEHANDELINGEN

WELLNESS

BEHANDELINGEN

Medische

pedicure

CONTACT

VoetFit  |  IJsselstraat 39  |  6882 LB Velp
T: 026 – 36 43 688  | W: 06 - 842 996 70 |  E: info@voet-fit.nl  |  I: www.voet-fit.nl

VoetFit staat ingeschreven in het Kwaliteitsregister Pedicures
en is lid van ProVoet.

Deze website maakt gebruikt van cookies. Door gebruik te maken van deze website geeft u toestemming voor het gebruik hiervan.