Therapie bij stijve voeten

Heb je last van stijve voeten of pijn aan de buitenkant van de voet en de enkel? Deze klachten komen relatief vaak voor en zijn erg vervelend want het kan je behoorlijk beperken in je dagelijkse leven. De stijfheidsklachten komen vaak voor bij het opstaan ’s morgens. Maar ook voor, tijdens of na het wandelen, sporten of hardlopen kun je stijfheid in je voeten ervaren. Om stijve voeten tegen te gaan, is een soepele afwikkeling van de voet belangrijk. Daarom is ons advies om regelmatig te bewegen.

Therapie bij stijve voeten

Heb je last van stijve voeten? Volg dan onze therapie bij stijve voeten. Samen met ons kun je er zelf voor zorgen dat je voeten beter bewegen. We leren je oefeningen waardoor je minder stijfheid, pijn en beperkingen in je voeten en enkels ervaart. Zo kun je er zelf voor zorgen dat je voeten en enkels beter bewegen en weerhoudt je lichaam je er niet van om leuke dingen te doen.

Wat houdt therapie bij stijve voeten in?

Je leert van ons in 30 minuten de meest efficiënte oefeningen met daarbij een uitleg. We leren je oefeningen met een zacht balletje en een golfbal waarbij je leert de gevoelszenuwen en de voetspieren te activeren, waarmee je stijfheid in de kuit- en scheenbeenspieren oplost en waarmee je je teengewrichten weer soepel maakt. Je merkt direct de voordelen tijdens het wandelen. Zo kun je zelf meer bewegingsvrijheid opbouwen en ervaar je na verloop van tijd minder stijfheid en pijnklachten.

Nieuwsgierig geworden naar wat therapie voor stijve voeten voor jou kan doen? Maak direct een afspraak in onze praktijk.

BASIS

VOETBEHANDELINGEN

WELLNESS

BEHANDELINGEN

Medische

pedicure

Podoposturale

therapie

CONTACT

VoetFit  |  IJsselstraat 39  |  6882 LB Velp
T: 026 – 36 43 688  | W: 06 - 842 996 70 |  E: info@voet-fit.nl  |  I: www.voet-fit.nl

VoetFit staat ingeschreven in het Kwaliteitsregister Pedicures,
is lid van ProVoet. en werkt samen met RC Voetfit.

Logo RC Voetfit

Deze website maakt gebruikt van cookies. Door gebruik te maken van deze website geeft u toestemming voor het gebruik hiervan.